Очищення організму від шлаків і токсинів
Питання як очистити організм також варто запитати у дієтолога. Найпростішими способами розкислювання організму, тобто потурбуватися про правильне надходження кислих і лужних з’єднань в організм, являються: здорове харчування, помірна фізична активність і зниження стресу.
Contents
Лужна дієта для тіла, що підкисляє.
Використання правильно збалансованої дієти є однією з основних умов підтримки хорошого здоров’я і хорошого самопочуття. Людям, які спостерігають симптоми закисляння організму, рекомендується дієта на основі лужних продуктів. Звичайно, така дієта має бути правильно влаштована і правильно збалансована.
Які основні припущення лужної дієти?
Лужна дієта має одну головну мету: відновити кислотно-лужний баланс в організмі. На думку творців і прибічників такого способу живлення, вплив дієти на зміни рН є значним. Поліпшення самопочуття повинне відбуватися завдяки збільшенню в меню лужних продуктів.
У лужній дієті ключову роль грають лужні продукти, тобто ті, які містять лужні елементи (натрій, магній, калій і кальцій).
При складанні щоденного раціону слід сильно обмежити (чи повністю виключити) кислотоутворюючі продукти, тобто ті, які можуть привести до закисляння організму.
Для розрізнення лужної і кислої їжі використовується коефіцієнт PRAL (з англійського Потенційне ниркове кислотне навантаження). Показник PRAL говорить про міру, в якій цей продукт навантажує нирки кислотами. PRAL дають на 100 г продукту. Негативні значення PRAL вказують на лужну природу продукту, а позитивні значення – на кислую.
У меню лужної дієти входять в основному продукти рослинного походження. Його важливу частину складають свіжі фрукти і овочі, які можна вживати у вигляді самостійних закусок, салатів, салатів, а також фруктових і овочевих соків.
Необхідно пам’ятати про регулярну гідратацію організму. Дозволяється пити воду (бажано мінералізовану) і трав’яні настої.
Закисляння організму – що можна їсти за допомогою лужної дієти?
Овочі, передусім: гарбуз, часник, лук, селера, спаржа, шпинат, цвітна капуста, капуста, брокколі, буряк, редис, солодка картопля і картопля;
фрукти, в основному: яблука, персики, ківі, груші, манго, ананас, агрус, цитрусові, цельнозерновые зернові продукти, такі як пшоняна каша, бобові, пісне молоко і молочні продукти.
Корисні жири, тобто високоякісні рослинні олії (льняна олія, маслинова олія).
корисні закуски, такі як: гарбузове насіння, фундук, насіння соняшнику, свежевыжатые соки овочів і фруктів, трав’яні чаї, мінеральна вода.
Будинок престарілих Пансіонат UA Київ спеціалізується по догляду, оздоровленню і реабілітацією за літніми людьми і за лежачими хворими. Так само, ми надаємо послуги медичного транспортування з України і за кордоном, пишіть нам на електронну пошту або дзвоніть.
pansionuk@gmail.com – для клієнтів